SuperHeroin kawan nuffnang

Tuesday, May 25, 2010

Midnite with Iron Man 2.

Last few weeks.. kita orang gi tengok IronMan2. Babah demam tapi pasal dah janji ngan Ashraf nak g tengok, Babah cekalkan jua... hhee i luv u babah!
Tapi.. tak booking lagi. nak booking tru phone, takleh le pulak. So the best choice, redahhh aje...
Dapat tengok midnight 12:45am.. ha..amik ko. Nak tak nak, terpaksalah tunggu. Babah lak demam, so kita orang lepak-lepak kat center court tu. Ashraf apa lagi. Hpye ajelah. Takleh duk diam. Asik main air pancut je. Then dah dekat2 kol 12:30, kitaorang gerak le g GCS. Babah tak nyempat2 nak masuk. Belum buka lagi lah. Ibu pun posing2 ngan Ashraf kat poster Iron Man. Teruja betui Ashraf. oo.. lupa nak bagitau.. kat rumah tadi dia sibuk ngan baju IronMan. hehh..
Kesian babah. Badan dah le panas. Nak kena layan Ashraf ngan ibu lagi.
Masuk-masuk je, dah ada gambar IronMan. Teruja le Ashraf. Masa kat litar Monaco memang dia tengok ala-ala tak berkelip mata. Sebab masa tu kan IronMan tukar baju.
Pastu.. adegan cakap2 bermula. Ashraf dah mula boring. Last-last lelap kat ibu. Kesian dia. Iyalah.. dah pukul 2 pagi. Memang patut pun dia tido.
Masa nak keluar tu, dia dah terjaga. Terpinga-pinga dia sebab dah takde IronMan. Ibu pun cari `chance' nak ngusik dia. Ibu citer le pasal IronMan banyak masa Ashraf tido. rugi ooo.. sapa yg tido. Kesian dia ibu sakat.. heheh... takpe.. nanti kita beli DVD okeh!

1 comment:

Mentari Muncul Lagi said...

Wahhh cekal tu babah ashraf ni dok layan ashraf ngan ibu dia.. cayalah.. suspek betuiii opss respect arr...