SuperHeroin kawan nuffnang

Tuesday, June 01, 2010

Pre-review Pulau Redang

Lokasi : Pulau Redang
Tempat Tinggal : Redang Pelangi Resort
Tarikh : 28 / May / 2010 hingga 30 / May / 2010
Aktiviti :  Snorkeling sampai tak hinggat nak naik...makan non-stop.. dan banyak lagi.. tunggu je review berserta gambar.

Sekarang ni pun masih lagi letih. Best dan seronok sangat. Best lagi Pulau Redang daripada Pulau Kapas sebab ni je 2 pulau yang aku dah pergi selain Pulau Langkawi (shopping heaven!)

Tunggu ajelah gambar-gambarnya...

2 comments:

Rizziela said...

Wah! bestnya dapat g snorkling....lama dah saya x buat xtvt macam ni

Mentari Muncul Lagi said...

bestneyrrr.... tak sabo nk tg ezry beso ni nak bawak pi jalan2 mcm abg ashraf ensem tuh...