SuperHeroin kawan nuffnang

Thursday, March 18, 2010

Tag? Layan ajelah...

1) Where is your cell phone?

Tengah cas bawah meja ni.
2) Relationship?
Dah kawin. Nak masuk 11 tahyun dah pun.

3) Your hair?
Eemm.. hitam dan ikan ikal mayang lagi.. heheh
4) work?
Iyalah. Masih kerja lagi. Ni pun lepak2 masa lunch ni.
5) Your sisters?
Kakak?..uik ramai tau.. 4 yang hidup, 1 dah arwah..
6) Your favorite thing?
laptop dan tv

7) Your dream last night?
tak ingat le mimpi aku. yang aku ingat tetiba ada sesuatu yang nyaring menjerit kat telinga aku, terus hilang mimpi aku. alarm clock lah..

8) Your favorite drink?
apa-apa je..

9) Your dreamcar?
Hummer.. ala-ala H dalam CSI Miami
10) Your shoes?
Banyak. Yang mana satu ek? Sekarang ni pakai kasut HawkEye.. Kalau g berpeliseran ngan jeans pakai je Crocs, kalau g tempat2 sopan ala-ala kenduri kawin.. pakai le Sachs..

11) Your fears?
Mati sebab amalan tak cukup-cukup lagi..

12) What do you want to be in 10 years?
Mungkin suri rumah tangga yang berjaya tetapi ada 5 syarikat dibawah pengurusan yang berjaya. Hanya tunggu laporan syarikat je sambil main FB kat umah. heheh..tua-tua pun nak main FB lagik ke?

13) Who did you hang out with last weekend?
Family lah. Sapo lagi. Tiap 2 minggu lepak tepi kolam Presint 16.

14) What are you not good at?
Banyak. Salah satunya tak pandai masak. Boleh?

15) One of your wish list items?
Dapat mendidik Ashraf supaya menjadi anak yang soleh, cerdik dan cergas, lembut hati, senang dilentur dan menjadi cemerlang, gemilang dan terbilang dengan benda2 yg baik dalam era globalisasi ni.. chewah..dan juga memberi adik kepada ashraf juga.. AMINNN..

16) Where you grew up?













17) Last thing you did?
Call babah tapi dia tangah meeting la pulak..

18) What are you wearing?
Shirt dan jeans ajo.. takyah nak anggun-anggun bagai kat 'site' ni..

19) What aren’t you wearing?













Baju seksi nampak ketiak dan terkeluar segala mucsle a.k.a. lemak tepu.. heh

20) Your pet?
mana ada. dan tak pernah ada.

21) Your computer?
Dell

22) Your life?
Alhamdulillah kerana masih ada yang sayang aku..

23) Missing?
entah.. takde sapo2

24) What are you thinking about right now?
Apa nak makan lunch nanti. Heheh...boleh?

25) Your car?








26) Your kitchen?










27) Your favorite color?












semua warna yanga cantik-cantik,

28) Last time you laughed?
Baru kejap tadi borak2 ngan member yg melawat meja aku

29) Last time you cried?
Minggu lepas masa tumbuk cili api nak buat sambal goreng. Tetiba cili masuk mata. Mau tak melalak, heheheh..

31) Love?
Myself, family and friends

32) So who wants to share their ONEs?? How about?
Nak tag along nizam, primadona ekim, ratu rempit ziela, cik ain yang tomei.. dan sesapa yang sudi.
Hanya cut and paste dan jawab je sejujurnya.

2 comments:

Rizziela said...

Ish! pasai apa ratu rempit pun kena ni?

Mentari Muncul Lagi said...

cayalah kak siap panggil saya promadon alg tuhhh.. semangat tul nak wat tag nih..heheheh