SuperHeroin kawan nuffnang

Monday, March 15, 2010

Wajah-wajah masa depan

Semalam 14/March/2010 balik kampung. Ashraf sekarang dah pandai pilih nak balik rumah nenek yang mana. Isk.. takde sapa yang ajar. Sendiri yang pilih. Ibu tak bias okeh!!.. hehhe..
Umah nenek Oyah le.. sebab.. ni dia.. ramai geng bas sekolah.. Ni baru sikit semasa gambar ni di ambil. Ada ramai lagi yang baya-baya dia.. Bebas bermain. Nenek pun tersenyum lebar tenguk cucu-cucu datang.
Dari tepi.. Ashraf, Alia, Danial dan Azim yagn sedang merajuk. Bunga tengah-tengah ni, memang very 'friendly' dan sangat cute. Alia ni adik kepada Azim yang muncung tu..Alahai.. abang ngah.

Ni pulak tambahan. Danish adik kepada Danial. Semua benda dia nak kutip. bukan boleh duduk diam.


Suka gambar ni.  Macam-macam eksperi muka. Dan suatu masa nanti dorang akan menangis gembira melihat gambar ini.

3 comments:

Mentari Muncul Lagi said...

suke tengok gambau Ashraf yang last tu.. wah kemain lagi menongkat dagu tu.. Macam iye2 jer dia dok pikir tu serius je mukanya.. alahai anak bujang akak ni kemain lgi dia yer... Pikir apa dia tuh..

q-nizam said...

amboi posing sakan budak2 ni...awat xamik gmbor nenek oyah tu skali..haha...gambar along bile nak masuk ateh?.hahah

ashikin said...

mana ateh ada gaambo along..jap ateh tgk gambo kat zoo.. booleh?