SuperHeroin kawan nuffnang

Thursday, February 17, 2011

Koleksi Kelas Coklat @ CMR

Kelas coklat Buatan Tangan kembali lagi. So akak ni sebagai jurufoto, sedia sentiasa untuk mengambil gambar. Sampai lupa nak bagi kat Encik Amali, tuan punya kelas coklat ni. 

Peserta sedang mencairkan coklat.
Ini kelas advance.
   
Chef sedang berkira-kira apa design nak buat kot!
 
  
 
Cuci mata.
Cupcakes yang comel ni muat diletakkan
dalam bekas hexagon ni.
 
Contoh lagi. Bekas ni boleh didapati di
CMR.

Cutelah cupcake dalam bekas ni.

Cantikkan. Kalau nak booking tempat untuk kelas coklat, cubalah lepak kat CMR ni.
Ataupun add kat FB, cari cmr.chocolatemould@gmail.com mesti jumpa.
Dengarnya tak lama lagi nak keluarkan coklat block sendiri, sama macam kat LKM. Semoga sukseslah. Sebab susah nak jumpa 100% bumiputera yang buat benda ni. So benda yang baik, kenalah 'support'. 


Sedang memberi penerangan
 

Peserta diberi sijil penyertaan. Boleh digunkan jika
hendak menjadi usahawan.
Peserta dari Miri Sarawak datang untuk belajar.
Boleh tengok sambungan di sini juga

2 comments:

Mentari Muncul Lagi said...

akak tak kan amik gambo jer kan mesti nak cover lah ni tak joint class kunun..meh la bagi tester cokelat yang akak dah pnah wat hehehehe

Nava.K said...

it surely is great to learn something new at times.