SuperHeroin kawan nuffnang

Wednesday, February 23, 2011

Lepak: Bowling at Mines

Last Saturday,.. chewah.. speaking London le pulak, ofismate aku buat le "Le tour de bowling". Aku pun dah lama tak asah bakat yang tenggelam timbul ni.
Lokasi: Mines Superbowl
Masa: 4ptg
(makanan dan minuman disediakan)
tapi makanan terlupa bawa.. makan ajelah gula-gula lillipop.. bolehkan? lagi besh!

Kengkonon terror le tu!
Babah pun join sekaki!
Antara kaki-kaki yang main.

Monitor markah!
Best player! Our buddy GTO
Best Longkang girl! But its for fun!
Barisan pemain amatur.
Piala!

Ni adalah hadiahnya untuk Best player, Best Longkang, Best Group, dan door gift.
Aku dapat le no. 4. Itupun babah yang tolong mainkan. But i got 1 strike okeh! Nasib je tu.
Walaupun tak ramai yang join, dah memang opis aku tak ramai. Lagi ramai pulak yang anti-sosial.

1 comment:

CikLilyPutih said...

ye, memang dirog nie antai sosial betul, kedekut pun bukan main lagi padahal gaji bukan main besau tau