SuperHeroin kawan nuffnang

Wednesday, January 19, 2011

Dataran Nilai: Sepetang Beriadah

Petang hari, kalau balik awal, dapatlah bawa Ashraf gi taman. Kali ni nak try kat Datran Nilai. Baru lagi buka. Dan dijangka bakal jadi tempat maksiat, bak kata Babah. hahahha.. Paling excited Ashraf le. Dah lama dia teringin nak gi sini. Ibu ngan babah je busy.
Ashraf tak sabar nak beriadah.
Bersedia dengan kelengkapan. Heel and arm cover tak pakai sebab dia rimas. Kalau jatuh... sendiri mau ingat - pesan ibu yang tak prihatin.. hahahahah...
Basikal dan Mini/micro scooter
Bawa dua-dua sebab tak pasti nak naik yang mana satu. Mana yang sesuai, barulah guna pakai. Baik keta babah boleh bawa dua sekali.
Babah jogging dan Ashraf  'scootering'
First round, Ashraf try dengan micro scooter. Penat tau..
Dataran Nilai - bakal menjadi tempat lepak terbaru

Ashraf dan basikal kesayangannya
Lastly.. beskal tetap menjadi pujaan hatiku.. hahahaa.. Sekarang pun masih guna 4-tayar. Belajar sampai pandai.. then cabut dua tayar.. pastu baru boleh beli beskal baru tau!!.. pesan ibu yang prihatin pula!!!..

3 comments:

ashikin said...

tolong berhemah bila melawat.

Mentari Muncul Lagi said...

caiyok...Ashraf caiyok cepat pandai bawak beskal nanti ibu beli beskal baru..pesan aunty yg prihatin hehehehe...

ashikin said...

ekim: basikal ezry mesti lagi canggih mama dia beli..dah boleh start rikki.

cik ano: takyah le susah2 nak melawat rumah akak.