SuperHeroin kawan nuffnang

Monday, November 02, 2009

Makan.. makan.. dan makan..

Minggu ni.. banyak nau makan luar.. ehheh.. in fact bukan minggu ni je, tapi tiap-tiap minggu makan luar. Masak kat umah tetap masak, tapi makan luar tetap makan..hehe..
Lagipun minggu ni kan minggu dapat gaji, so banyak le aktiviti makan luar. Kalau minggu-minggu yang biasa tu makan tomyam aje atau nasi campur ke, tapi minggu gaji ni makan `up’ sikit. Heheh..
Paling best.. Ashraf le. Dapat makan ice cream kegemaran dia(actually Ibu). Ibu lak dapat jalan-jalan dan Babah lak dapat pening-pening kepala nak settle hutang... Haahaaa... Ibu pun pening gak tau. Hutang ibu pun banyak gak... Then minggu ni start buat pagar.
Ni makan kat Nando Mid Valley Ahad lepas. Lepas jalan-jalan kat Semua House, Babah yang nak makan kat Nando.. Tengok Ashraf tu..
Tengok babah ngan Ashraf.. ni lak kat San Francisco kat Bangi. baik je 2 orang tu. Ni sebelum dapat makanan lagi. Tapi lepas dapat makan, sure babah marah Ashraf sebab main2 ngan makanan.
Kat sini babah belanje sebab boss babah naikkan gaji babah. Alhamdulillah... rezeki Ashraf lah tu..
Then semalam g Alamanda. Perut dah kenyang sbb Ibu masak lauk best. Ikan parang masak asam, ayam goreng kunyit, sambal goreng dan sop daging balance petang sabtu lepas.. hehe.. tapi babah yg nak bawa jalan2.. so gi Alamanda ajelah.
Yang ni ibu lak belanja.. Baskin Robins

Best kan.. tengok ni lak.. temptation kan.. Ashraf jeles walaupun dalam tangan ada ice cream con.

1 comment:

Mentari Muncul Lagi said...

amboi kak banyak benau aktvt makan2 akak nih.. sure best nyer kan huhuhu.. Tak menahan makin ais krim baskin robin tuh huhhuhuu...