SuperHeroin kawan nuffnang

Friday, May 20, 2011

Day 2: Summerset DayOut!


Cuaca waktu pagi yang cantik. Matahari hampir terbit. Kalau bangun lambat, tak dapat le tengok suasana macam ni.
Dah hampir terang. Matahari mula memancar. Yang kat dalam bilik, dah tak sabar-sabar nak mandi.

Itu le model ibu. Sentiasa ready pandang tempat lain, gaya kengkonon model le tu.

Mandi sambil bermain. Kat sini ada juga disediakan pintu gol untuk bermain bola air. Saje je. For fun. Yang penting, dapat bermain bersama-sama.

Sedang seronok mandi kolam. Lepas penat bermain bola, belajar berenang pulang dorang ni.

Tak sah kalau ke pantai takde gambar melompat. Kanak-kanak ribena ni memang gitu, Suke nau melompat. Tak tau le apa yang besh!

Ashraf mula menulis kat pantai. Sekarang kan dah ada kelebihan menulis. Boleh juga lah dia tulis nama dia, ibu dan babah. Good luck sayang.

Pukul 1 ktorg check-out sebab nak gi Endau pulak. Fuyoo... banyak nau plan jalan-jalan ni. Takpe. Masih under budget lagi.


1 comment:

kak ina kl said...

tak pernah lagi pergi ke sini tapi pernah lalu kat depan ajer.

macam best ajer melaka wonderland theme park ni ek