SuperHeroin kawan nuffnang

Monday, August 02, 2010

Besday Lagi

Ashraf akan menyambut hari jadi yang ke 4 pada 4 Ogos ni. 2 hari lagi tapi ibu dah buat kat kampung sebab ramai yang balik kampung. TTTaaaarraaa.... kek Ultraman Ashraf..
Tak tempah pun kek ni.Tapi mungkin rezeki Asshraf... dapat le kek Ultraman ni. Cantik dan sedap juga. Takyah beli kat Secret Recipes yang mahal dan banyak cream tu.. haahha.. memang pun..

 Birthday boy yang tak sabar nak potong kek.


Sebelum potong kek, mestilah posing dulu. Btw.. Azim pun sambut besday jugak, tapi lagi 2 minggu le. So celebrate le sama-sama.
Semua makanan atas meja tu pun selamat....

3 comments:

Rizziela said...

cepatnya masa berlalu...kejap ajer dah besar Ashraf kan

Mentari Muncul Lagi said...

Hepi besday to Ashraf.. Semoga panjang umur & murah rezeki.. Jadi budak yg pintar & rajin.. Paling penting dengar ckp Ibu & Babah...

ashikin said...

tima kasih aunty2 semua.. Amin ..
ziela: makin besar, makin banyak dugaan..
ekim: cakap ibu ngan babah tu susah sikit. cakap kawan je boleh..hehehh