SuperHeroin kawan nuffnang

Friday, January 22, 2010

2010 Planner

Tahun ni aku banyak plan nak jalan-jalan. Walaupun duit takdo. Sapa kata takdo duit takleh jalan. Backpack ok!
27/Jan/2010 ~ 29/Jan/2010 ni nak gi Kota Kinabalu. Mostly nak gi bahagian pulau dulu. Sebab masa tak berapa mengizinkan. Next time baru pergi Gunung Kinabalu. Bukan panjat gunung, sebab aku tak larat tu bukan minat aku, tapi melihat permandangan Gunung Kinabalu di kakinye sahaja.
28/May/2010 ~ 30/May/2010 kali ni nak gi Pulau Redang. Cantik wooo... Sekarabg pening nak organize nak member2 sebab dorang ni byk lak komitmen.. Padahal dari tahu lepas dah set date. Kang kalau aku gi ngan famili aku, dorang lak yg jeles.. aku tau sangat le.. Kali ni pun nak gi snorkeling. Dalam package ada 3 kali snorkeling. BTW ahad ni aku start masuk kelas berenang kat Cyberjaya Pr. 16. Murah je kot. 4 kali/ RM80. Sekali tu pun tak kesah le berapa2 jam. Sampai kecut pun takpe.. janji sehari sekali. heheh..
13/Mac/2010 ~ 21/Mac/2010 London to Paris. Yang ni planning last minute je. Babah nak berhenti, so dia nak gunakan free ticket dia. Hanya baray airport tax je.. lebih kurang RM637 kali 3 org. Ala baru berapa je.. kan..kan..kan.. dalam Rm2000 pun tak abih..
So sekarang tengah plan baik2. Tempat jauh wooo.. kenalah plan baik punyeeeeee...

1 comment:

Mentari Muncul Lagi said...

Uishh dasayat bebenau planning jalan2 akak ni sampai ke london nuh.. nampak tahun ni den berehat jer la kt umah ada bb tunggu dia dah besau sket br leh planning jln2 tu pun cuti2 msia jer la tak mampu mampu pg obersea lg hehehe.. nanti jgn lupe beli ole2 yer...